arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #1 WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2021
WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #2 Hayır, SATA kablosu gerekli. SATA kablosu olmadan kullanamazsın. Ucuz bir şey zaten al gitsin.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #3 arthurmorgannn dedi: WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Montaj için gerekli 2 kablodan birisi SATA veriyolu kablosudur. O kablo şart.
arthurmorgannn dedi: WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Montaj için gerekli 2 kablodan birisi SATA veriyolu kablosudur. O kablo şart.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #4 arthurmorgannn dedi: WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takarsınız takmasına ama kullanamazsınız SATA kablosu olmadan zaten 20-30 TL bir şey.
arthurmorgannn dedi: WD Blue Desktop 1 TB SATA3 HDD WD10EZEX Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu HDD'yi aldım ve elimde SATA kablosu yok. Bunu SATA kablosu olmadan direkt kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takarsınız takmasına ama kullanamazsınız SATA kablosu olmadan zaten 20-30 TL bir şey.
arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #5 Tamamdır SATA kablosu alıp taktım teşekkürler.