L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar 2 tane 2 TB’lık WD Blue hard diske sahibim. Bilgisayara bunları takmak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Aşağıda resimlerini de paylaşacağım. Acaba nasıl takılıyor ve takmak için ayrı bir aparat vs. gerekiyor mu?
Arkadaşlar 2 tane 2 TB’lık WD Blue hard diske sahibim. Bilgisayara bunları takmak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Aşağıda resimlerini de paylaşacağım. Acaba nasıl takılıyor ve takmak için ayrı bir aparat vs. gerekiyor mu?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 23 Şubat 2023 #2 SATA kablo ve PSU'dan gelen güç soketi yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SATA kablo ve PSU'dan gelen güç soketi yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 babypluto dedi: SATA kablo ve PSU'dan gelen güç soketi yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
babypluto dedi: SATA kablo ve PSU'dan gelen güç soketi yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.