Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.354 Çözümler 4 26 Temmuz 2021 #1 SATA kablosu hızı etkiler mi? Almış olduğum SSD: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Eğer pek bir farkı olmuyorsa internet kafelerden herhangi bir SATA kablosu temin edeceğim. (Ve James Donkey 240 GB'lık SSD hakkında görüşleriniz nelerdir)
SATA kablosu hızı etkiler mi? Almış olduğum SSD: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Eğer pek bir farkı olmuyorsa internet kafelerden herhangi bir SATA kablosu temin edeceğim. (Ve James Donkey 240 GB'lık SSD hakkında görüşleriniz nelerdir)
Çözüm Recep Baltaş 26 Temmuz 2021 Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası...
Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası...
M mchthrkn Megapat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 Bir an önce sat o SSD'yi dostum. Verilerine yazık olur. Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 26 Temmuz 2021 #3 Matany dedi: SATA kablosu hızı etkiler mi? Almış olduğum SSD: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Eğer pek bir farkı olmuyorsa internet kafelerden herhangi bir SATA kablosu temin edeceğim. (Ve James Donkey 240 GB'lık SSD hakkında görüşleriniz nelerdir) Genişletmek için tıkla... SATA hızı etkilemez (eğer eski arayüz alırsanız etkiler). SSD'ye gelirsek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu SSD'yi 3 aya öldü Recep Baltaş helvasını bile yedi. Artı 0 Eksi
Matany dedi: SATA kablosu hızı etkiler mi? Almış olduğum SSD: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Eğer pek bir farkı olmuyorsa internet kafelerden herhangi bir SATA kablosu temin edeceğim. (Ve James Donkey 240 GB'lık SSD hakkında görüşleriniz nelerdir) Genişletmek için tıkla... SATA hızı etkilemez (eğer eski arayüz alırsanız etkiler). SSD'ye gelirsek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu SSD'yi 3 aya öldü Recep Baltaş helvasını bile yedi.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.773 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 SATA kablolarının da girişler gibi SATA2, SATA3 gibi seviyeleri var ise etkiler. SSD de berbat ötesi bir SSD, büyük ihtimalle 4-5 ay içinde ölecek. Artı 0 Eksi
SATA kablolarının da girişler gibi SATA2, SATA3 gibi seviyeleri var ise etkiler. SSD de berbat ötesi bir SSD, büyük ihtimalle 4-5 ay içinde ölecek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Temmuz 2021 #5 Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası... Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #6 Önemli olan port versiyonu. Kablolar uyumlu. Kendi bilgisarımda da eski kablo ile SATA 3 disk kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Önemli olan port versiyonu. Kablolar uyumlu. Kendi bilgisarımda da eski kablo ile SATA 3 disk kullanıyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 26 Temmuz 2021 #7 Recep Baltaş dedi: JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası... Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. Genişletmek için tıkla... Bu söz dibine kadar doğru "Verileriniz eşşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir" Recep Baltaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Efsaneyi hatırlayalım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası... Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. Genişletmek için tıkla... Bu söz dibine kadar doğru "Verileriniz eşşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir" Recep Baltaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Efsaneyi hatırlayalım.
KS KS Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.354 Çözümler 4 26 Temmuz 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası... Genişletmek için tıkla... Bunu bir anda aldım muhtemelen iade edeceğim. PNY XLR8 CS3030 nasıldır Son düzenleme: 26 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hayır, SATA kablosu hızı etkilemiyor. SATA1, SATA2 ve SATA3 kabloları aynıdır. JD SSD alan birinin SATA kablosuna takılmasını garip buldum açıkçası... Genişletmek için tıkla... Bunu bir anda aldım muhtemelen iade edeceğim. PNY XLR8 CS3030 nasıldır