N NGGEFW Yoctopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Eski laptopumdan HDD çıkartım, yeni laptopa SATA USB kablosu ile taktım, kablonun üzerindeki Power ışığı yandı ama Access ışığı yanmadı, gözükmüyor HDD, ne yapmalıyım?
Eski laptopumdan HDD çıkartım, yeni laptopa SATA USB kablosu ile taktım, kablonun üzerindeki Power ışığı yandı ama Access ışığı yanmadı, gözükmüyor HDD, ne yapmalıyım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.257 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 24 Ağustos 2024 #2 Başlat'a sağ tıklayıp Disk Yönetimi'ni açın. Disk orada görünüyorsa üzerine sağ tıklayıp harf atayın. Sorun düzelmezse Disk Yönetimi'nin görselini paylaşın. Artı 0 Eksi
Başlat'a sağ tıklayıp Disk Yönetimi'ni açın. Disk orada görünüyorsa üzerine sağ tıklayıp harf atayın. Sorun düzelmezse Disk Yönetimi'nin görselini paylaşın.