Canerkrty Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 32 18 Kasım 2020 #11 ekmeğin altındaki etiket dedi: Bir ucu anakarta diğer ucu HDD veya SDD'ye takılıyor veri akışı için. Genişletmek için tıkla... Hdd alırken sata girişi sata3 veya sata2 yazıyor kablo ile bir alakası var mı? Her türlü uyum sağlayacak mı?
ekmeğin altındaki etiket dedi: Bir ucu anakarta diğer ucu HDD veya SDD'ye takılıyor veri akışı için. Genişletmek için tıkla... Hdd alırken sata girişi sata3 veya sata2 yazıyor kablo ile bir alakası var mı? Her türlü uyum sağlayacak mı?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #12 Canerkrty dedi: HDD alırken SATA girişi SATA3 veya SATA2 yazıyor kablo ile bir alakası var mı? Her türlü uyum sağlayacak mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam SATA 2 ve SATA 3 farkı hız ile ilgili, SATA2 yavaş SATA3 hızlı. USB3.0 ile USB2.0 gibi düşünebilirsin, girişler dışardan aynı görünür fakat işlevde biri daha hızlıdır.
Canerkrty dedi: HDD alırken SATA girişi SATA3 veya SATA2 yazıyor kablo ile bir alakası var mı? Her türlü uyum sağlayacak mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam SATA 2 ve SATA 3 farkı hız ile ilgili, SATA2 yavaş SATA3 hızlı. USB3.0 ile USB2.0 gibi düşünebilirsin, girişler dışardan aynı görünür fakat işlevde biri daha hızlıdır.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 18 Kasım 2020 #13 Kablo fark etmiyor.