SATA kablosu önerisi

shinoaxd

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Intenso HIGH 960GB
Anakart
B450M Dragon
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ucuz olması çok düşündürüyor. Siteyi bilmiyorum. Bana sorarsan en azından bilindik bir yerden al. Marka olarak şunu al diye önerebileceğim bir marka yok çünkü genelde hep piyasada belirsiz markalar var. MSI gibi bir markadan alayım dersen de saçma sapan fiyatlara çıkıyor. O kadar para vermene de gerek yok.

Genelde anakartın yanında SATA kablosu oldukça fazla gelir. Sende yok mu?

Bu kadar ucuz olması çok düşündürüyor. Siteyi bilmiyorum. Bana sorarsan en azından bilindik bir yerden al. Marka olarak şunu al diye önerebileceğim bir marka yok çünkü genelde hep piyasada belirsiz markalar var. MSI gibi bir markadan alayım dersen de saçma sapan fiyatlara çıkıyor. O kadar para vermene de gerek yok.

Genelde anakartın yanında SATA kablosu oldukça fazla gelir. Sende yok mu?

Hayır benimkinin yanından gelmedi benimki hazır toplama ama kutunun içinde SATA kablosu yok. Trendyol gibi sitelerde de sağlayıcı bu firma olduğu için güvenilir diye gördüm en kötü Trendyol'dan alırım en azından desteği var.

Çevrende bilgisayarcı varsa direkt al, ben öyle yaptım 7 yıldır taş gibi.

Çevremde yok maalesef olsa oradan alacaktım.

Selam bugün intenso 960 GB bir SSD aldım. Bunu bilgisayarıma bağlamak için bir SATA kablosu lazım. O kabloyu linkte belirttiğim ürünü alabilir miyim ve site güvenli mi?

Aynı kabloyu kullandım, temiz bir ürün ama kısa. Zaten SATA kablolarının hepsi aynı işlevi görüyor, sadece boy ve koruması farklı. Kasanız geniş ise uzun bir kablo alın.

Vento VG10F kasam var daha uzun varsa önerir misin?
Boyutlar hep standart 40-50cm, uzunlar arasında ciddi fiyat farkı var. Sizin kasaya 40cm yeter gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı