Sorun olacağını pek sanmam ancak kullanmamakta fayda var. Oradan buradan çıkmaz mı hocam? Ben böyle bir kırıktan dolayı ters takmıştım CD-ROM ile bir mosfet yanmıştı.Arkadaş SATA kablosunu çıkartırken kırdım yanlışlıkla sadece böyle ucu takınca çalışıyor sorun olur mu olmaz mi?
Eki Görüntüle 2335491
Sorun olacağını pek sanmam ancak kullanmamakta fayda var. Oradan buradan çıkmaz mı hocam? Ben böyle bir kırıktan dolayı ters takmıştım CD-ROM ile bir MOSFET yanmıştı.
Sorun olacağını pek sanmam ancak kullanmamakta fayda var. Oradan buradan çıkmaz mı hocam? Ben böyle bir kırıktan dolayı ters takmıştım CD-ROM ile bir MOSFET yanmıştı.
Ben simdi takıp denedim format menüsü de silip ekleme hızı aynı diyorsaniz anakarta zarar verir degistireyim.
Hocam işte dediğim gibi benim hatamdan oldu ancak kırık olunca hata yapması da kolay oluyor. Kendiliğinden bile kayabilir.
Dostum şimdi böyle kullanabilir miyim Windows kullandığım SSD kablosu değil yedek SSD kablosu onu içine tek oyun atacağım kendim cikarmadan çıkmıyor buradan tamirciye git gel 400TL tutuyor ona göre kendin al dersen arka kasayı acarsam toplayamam zor toplamistim.
Hocam gerçekten hiç mi bulamazsınız? 5 TL'lik ürün yakında akrabanız komşunuzdan falan rica edin bence. 5 TL'lik şey için binlerce liralık kasayı tehlikeye atmaya değmez. Bence alana kadar kullanma.
Tanidik PC'ye yazdım tek kırılan tarafı demir kilitlenme olan tarafı kırılmış bir şey olmaz diyor.
Hocam ben yine dediklerimin aynısını diyeceğim. Büyük ihtimalle olmaz evet ama kırık olması olma ihtimalini de çok arttırıyor.
Hocam nereden nereye gidiyorsunuz harbiden 400 TL nedir? Bize yakınsanız ben vereyim size diyeceğim de buraya yakın çok PC’ci var. Kolay gelsin.En iyisi seni dinleniyim sistemim de sıfır daha 400TL taksi parası vereyim bilgisayarciya gideyim taksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.