Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Eski içinde virüs bulunan bir bilgisayarım vardı ve ondaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. SATA kablosundan virüs bulaşır mı?
Eski içinde virüs bulunan bir bilgisayarım vardı ve ondaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. SATA kablosundan virüs bulaşır mı?
Çözüm GFYT 23 Ağustos 2025 Merhaba, SATA kablosu ile virüs bulaşmaz. Çünkü SATA kablosunun herhangi bir bilgiyi depolayacak bilgi haznesi-yazılımsal belleği yok.
Merhaba, SATA kablosu ile virüs bulaşmaz. Çünkü SATA kablosunun herhangi bir bilgiyi depolayacak bilgi haznesi-yazılımsal belleği yok.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.521 Çözümler 41 Yer Edinburgh 23 Ağustos 2025 #2 Bulaşmaz. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.105 Makaleler 1 Çözümler 577 23 Ağustos 2025 #3 Merhaba, SATA kablosu ile virüs bulaşmaz. Çünkü SATA kablosunun herhangi bir bilgiyi depolayacak bilgi haznesi-yazılımsal belleği yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, SATA kablosu ile virüs bulaşmaz. Çünkü SATA kablosunun herhangi bir bilgiyi depolayacak bilgi haznesi-yazılımsal belleği yok.
KS KS Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 Sağ olun. Artı 0 Eksi
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.315 Çözümler 104 23 Ağustos 2025 #5 Alparow dedi: ondaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Eski virüslü bilgisayardaki sata kablosunu mu kullanacaksınız sadece yoksa SSD diski mi? Sadece kabloyu kullanacaksanız bulaşmaz, diskde kullanacaksanız bulaşabilir. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: ondaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Eski virüslü bilgisayardaki sata kablosunu mu kullanacaksınız sadece yoksa SSD diski mi? Sadece kabloyu kullanacaksanız bulaşmaz, diskde kullanacaksanız bulaşabilir.
KS KS Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 Myk61 dedi: Eski virüslü bilgisayardaki SATA kablosunu mu kullanacaksınız sadece yoksa SSD diski mi? Sadece kabloyu kullanacaksanız bulaşmaz, diskde kullanacaksanız bulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloyu hocam. Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Eski virüslü bilgisayardaki SATA kablosunu mu kullanacaksınız sadece yoksa SSD diski mi? Sadece kabloyu kullanacaksanız bulaşmaz, diskde kullanacaksanız bulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloyu hocam.