U ugreen Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 43 29 Ocak 2021 #11 Tam olarak bilmiyorum ama sanırım karışmaz ayrı isimlerde ayrı diskler sonuçta bilemezseniz bile GB değerleriyle anlarsınız
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım karışmaz ayrı isimlerde ayrı diskler sonuçta bilemezseniz bile GB değerleriyle anlarsınız
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 29 Ocak 2021 #12 ugreen dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanırım karışmaz ayrı isimlerde ayrı diskler sonuçta bilemezseniz bile GB değerleriyle anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler alacağım galiba iyi akşamlar. Bir defa daha sormak istedim anakarttaki girişe takacağım ve onu iki tane yapacak değil mi?
ugreen dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanırım karışmaz ayrı isimlerde ayrı diskler sonuçta bilemezseniz bile GB değerleriyle anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler alacağım galiba iyi akşamlar. Bir defa daha sormak istedim anakarttaki girişe takacağım ve onu iki tane yapacak değil mi?