m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Vento kasaya sahibim. Xioxia model SSD aldım. Takarken PSU'dan gelen güç kablosunu takamıyorum, çok zor oluyor, çok sert. Nasıl takacağım?
Arkadaşlar Vento kasaya sahibim. Xioxia model SSD aldım. Takarken PSU'dan gelen güç kablosunu takamıyorum, çok zor oluyor, çok sert. Nasıl takacağım?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #2 m.kaany dedi: Arkadaşlar Vento kasaya sahibim. Xioxia model SSD aldım. Takarken PSU'dan gelen güç kablosunu takamıyorum, çok zor oluyor, çok sert. Nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Biraz aşağıya doğru eğimli takmayı dene. Artı 0 Eksi
m.kaany dedi: Arkadaşlar Vento kasaya sahibim. Xioxia model SSD aldım. Takarken PSU'dan gelen güç kablosunu takamıyorum, çok zor oluyor, çok sert. Nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Biraz aşağıya doğru eğimli takmayı dene.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.973 Makaleler 26 Çözümler 519 30 Temmuz 2023 #3 Yanlış takiyorsunuzdur. Portun bir ucu L şeklinde, aynı şekilde güç kablosunda da L şekli var, denk getirerek takın biraz da bastırın. Artı 0 Eksi
Yanlış takiyorsunuzdur. Portun bir ucu L şeklinde, aynı şekilde güç kablosunda da L şekli var, denk getirerek takın biraz da bastırın.
KS KS m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Katy Perry dedi: Biraz aşağıya doğru eğimli takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. Artı 0 Eksi
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #5 m.kaany dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın dediği gibi doğru takıyor musunuz? Artı 0 Eksi
m.kaany dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın dediği gibi doğru takıyor musunuz?
KS KS m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 Emir M. dedi: Yanlış takiyorsunuzdur. Portun bir ucu l şeklinde, aynı şekilde güç kablosunda da l şekli var, denk getirerek takın biraz da bastırın. Genişletmek için tıkla... Biraz giriyor sonra girmiyor ona uydum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Yanlış takiyorsunuzdur. Portun bir ucu l şeklinde, aynı şekilde güç kablosunda da l şekli var, denk getirerek takın biraz da bastırın. Genişletmek için tıkla... Biraz giriyor sonra girmiyor ona uydum ama olmuyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.973 Makaleler 26 Çözümler 519 30 Temmuz 2023 #7 m.kaany dedi: Biraz giriyor sonra girmiyor ona uydum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bastırın hocam biraz. Artı 0 Eksi
m.kaany dedi: Biraz giriyor sonra girmiyor ona uydum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bastırın hocam biraz.
KS KS m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #8 Emir M. dedi: Bastırın hocam biraz. Genişletmek için tıkla... Baya bastırdım elimde izi çıktı plastiğin. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Bastırın hocam biraz. Genişletmek için tıkla... Baya bastırdım elimde izi çıktı plastiğin.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #9 m.kaany dedi: Baya bastırdım elimde izi çıktı plastiğin. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz değilde birazcık aşağıya bakacak şekilde takmayı dene. Artı 0 Eksi
m.kaany dedi: Baya bastırdım elimde izi çıktı plastiğin. Genişletmek için tıkla... Hocam dümdüz değilde birazcık aşağıya bakacak şekilde takmayı dene.
KS KS m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #10 Katy Perry dedi: Hocam dümdüz değil de birazcık aşağıya bakacak şekilde takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki engelliyor. Dosya Ekleri IMG-20230730-WA0011.jpg 31,7 KB · Görüntüleme: 20 Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Hocam dümdüz değil de birazcık aşağıya bakacak şekilde takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki engelliyor.