Sezer Güleryüz Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 SSD veya HDD modeli James Donkey JD512 Ekran kartı AMD RX 550 Anakart A320M-S2H Rev.2.0 İşlemci AMD Ryzen 3600x Öncelikle herkese selam. Sistemime UEFI ile format attım ve format atmak için fotoğraf belirttiğim yerleri açtım. RAID'i açtıktan sonra HDD'ler BIOS'ta gözükmüyordu. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2022
Öncelikle herkese selam. Sistemime UEFI ile format attım ve format atmak için fotoğraf belirttiğim yerleri açtım. RAID'i açtıktan sonra HDD'ler BIOS'ta gözükmüyordu. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Recep Baltaş 27 Mayıs 2022 RAID açtıysanız RAID kurulumu yapmanız gerek. Elinizde aynı diskten iki tane yoksa RAID yapamazsınız. SATA Modu AHCI kalmalı.
RAID açtıysanız RAID kurulumu yapmanız gerek. Elinizde aynı diskten iki tane yoksa RAID yapamazsınız. SATA Modu AHCI kalmalı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Mayıs 2022 #2 RAID açtıysanız RAID kurulumu yapmanız gerek. Elinizde aynı diskten iki tane yoksa RAID yapamazsınız. SATA Modu AHCI kalmalı. Son düzenleme: 27 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
RAID açtıysanız RAID kurulumu yapmanız gerek. Elinizde aynı diskten iki tane yoksa RAID yapamazsınız. SATA Modu AHCI kalmalı.
KS KS Sezer Güleryüz Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #3 Sorunum çözüme ulaşmıştır teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi