SATA SSD güç bağlantısı

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Kioxia marka SSD'nin bağlantılarını yapmak istedim. Fotoğrafta yer alan kabloyu takmaya çalıştım. Çentik kısımları denk gelse de yapamadım. Bilmediğim bir şeyi mi var? Sadece SATA kablosu yeterli mi, fotoğrafta yer alan kabloya gerek yok mu?

Dosya Ekleri

• 20211228_233221.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20211228_233441.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 20211228_233457.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 70
Fotoğraftaki güç kablosu. Takılması lazım. Bir de data kablosu olmalı.
Küçük olan kısıma anakartın yanında gelen sata kablosunu sorunsuz taktım. Bunu bir türlü oturtamadım. Ulan bir şeyi de sorunsuz halledeyim diyorum, paso sorunla karşılaşıyorum.

Küçük olan kısma anakartın yanında gelen SATA kablosunu sorunsuz taktım. Bunu bir türlü oturtamadım. Ulan bir şeyi de sorunsuz halledeyim diyorum, paso sorunla karşılaşıyorum.

Dikkat edin diskin soketi kırılmasın.

Küçük olan kısıma anakartın yanında gelen sata kablosunu sorunsuz taktım. Bunu bir türlü oturtamadım. Ulan bir şeyi de sorunsuz halledeyim diyorum, paso sorunla karşılaşıyorum.
Hocam bazı psularda zor oturuyor. Çentiği denk getirip oturana kadar kuvvet uygulayın. (Küçük kabloyu çıkartın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…