SATA SSD için hangi kablo lazım?

520258

Hectopat
Evet biliyorum rastgele bir güç kablosu ile oluyor ama bende durum biraz farklı.
Hem ekran kartına güç bağlamak için sanırım çoklayıcı gibi bir şey var oradan kabloyu devam ettirmem gerekiyor yoksa başka SATA güç kablosu yok.
Aşağıya da çoklayıcı dediğim şeyin resmini koyuyorum. (Evet kalitesiz ama anlaşılır olmalı.)

IMG_20230114_110439_9.jpg

Devam ettirme yeri çok kalitesiz ama yine de onunda fotoğrafını koyayım.

IMG_20230114_110510_8.jpg

Bu kablonun devamını nasıl getirebilirim yani ne gerekiyor devam ettirmek için?

Boşta sata güç kablosu yoksa size böyle bir çevirici lazım. Sata veri aktarma kablosu yoksa bir tane de ondan lazım olacak.

Sonradan fark ettim. İlk fotoğrafta sata kablosuna dönüştürücü takılmış galiba. Eğer elinizdeki kablo boştaysa ucundaki dönüştürücüyü çıkartıp öyle kullanın.

Son düzenleme:
Boşta SATA güç kablosu yoksa size böyle bir çevirici lazım. SATA veri aktarma kablosu yoksa bir tane de ondan lazım olacak.

Sonradan fark ettim. İlk fotoğrafta SATA kablosuna dönüştürücü takılmış galiba. Eğer elinizdeki kablo boştaysa ucundaki dönüştürücüyü çıkartıp öyle kullanın.

Hocam o siyah kabloyu çıkarınca ekran kartının fanı dönmüyor.

O zaman boşta değil. Boşta olan bir güç kablosuna dönüştürücü almanız lazım.

Boşta olan da yok işte sıkıntı orada. Bu kabloyu devam ettirmem gerekiyor.

Şu anda o kabloyu boşa çıkardım başka bir kablo ile de ekran kartı fanını bağladım sizin attığınız çevirici ile bağlanabilir artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı