furkanpasaa Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:59 #1 SSD veya HDD modeli Kioxia 960 gb Herkese iyi akşamlar, SATA SSD sipariş ettim fakat SSD kablosu ve güç kablosu yok ben de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Herkese iyi akşamlar, SATA SSD sipariş ettim fakat SSD kablosu ve güç kablosu yok ben de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.671 Çözümler 3 Yer Ankara Dün 18:12 #2 Kasanızın güç kaynağında SATA güç kaynağı mevcut zaten. SATA kablosu olarak da herhangi bir SATA 3 kablosu alabilirsiniz.
Kasanızın güç kaynağında SATA güç kaynağı mevcut zaten. SATA kablosu olarak da herhangi bir SATA 3 kablosu alabilirsiniz.
furkanpasaa Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:13 #3 syichlee dedi: Kasanızın güç kaynağında SATA güç kaynağı mevcut zaten. SATA kablosu olarak da herhangi bir SATA 3 kablosu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasada bağlı mı geliyor hocam
syichlee dedi: Kasanızın güç kaynağında SATA güç kaynağı mevcut zaten. SATA kablosu olarak da herhangi bir SATA 3 kablosu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasada bağlı mı geliyor hocam
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.671 Çözümler 3 Yer Ankara Dün 18:14 #4 furkanpasaa dedi: Kasada bağlı mı geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı üzerinde oluyor hocam SATA kablosu da anakartın kutusundan çıkar normalde.
furkanpasaa dedi: Kasada bağlı mı geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı üzerinde oluyor hocam SATA kablosu da anakartın kutusundan çıkar normalde.
furkanpasaa Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:20 #5 syichlee dedi: Güç kaynağı üzerinde oluyor hocam SATA kablosu da anakartın kutusundan çıkar normalde. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
syichlee dedi: Güç kaynağı üzerinde oluyor hocam SATA kablosu da anakartın kutusundan çıkar normalde. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim