jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 15 Mart 2023 #1 M.2 SSD'lerde ısınma sorunu olduğunu duymuştum ama SATA SSD'lerde oyun oynandığında veya ağır dosya aktarımlarında da ısınma oluşuyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
M.2 SSD'lerde ısınma sorunu olduğunu duymuştum ama SATA SSD'lerde oyun oynandığında veya ağır dosya aktarımlarında da ısınma oluşuyor mu?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 15 Mart 2023 #2 Her bileşen gibi evet.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.338 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 jgnitro dedi: M.2 SSD'lerde ısınma sorunu olduğunu duymuştum ama SATA SSD'lerde oyun oynandığında veya ağır dosya aktarımlarında da ısınma oluşuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hard disklerden biraz daha fazla ısınıyor herhangi bir işlemde ısınma olmuyor.
jgnitro dedi: M.2 SSD'lerde ısınma sorunu olduğunu duymuştum ama SATA SSD'lerde oyun oynandığında veya ağır dosya aktarımlarında da ısınma oluşuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hard disklerden biraz daha fazla ısınıyor herhangi bir işlemde ısınma olmuyor.
Ahmetzkan Megapat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 Sata da kolay kolay ısınmanın bir problem olduğunu hiç duymadım.Varsa ya malzeme kalitesinden ya da ekstrim gibi bir durum olması lazım.
Sata da kolay kolay ısınmanın bir problem olduğunu hiç duymadım.Varsa ya malzeme kalitesinden ya da ekstrim gibi bir durum olması lazım.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.877 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 Her PC bileşeni ısınabilir yani SATA SSD'lerin ısınmaması için bir sebep yok. Adata SU630 oyun oynarken aşırı ısınması Dosya indirme sırasında ve oyun oynarken SSD aşırı ısınıyor, bilgisayarda hali ile donmalar meydana geliyor. Çözümünü bile veya program bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler. www.technopat.net
Her PC bileşeni ısınabilir yani SATA SSD'lerin ısınmaması için bir sebep yok. Adata SU630 oyun oynarken aşırı ısınması Dosya indirme sırasında ve oyun oynarken SSD aşırı ısınıyor, bilgisayarda hali ile donmalar meydana geliyor. Çözümünü bile veya program bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler. www.technopat.net
jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 15 Mart 2023 #6 itwasgooday dedi: Her bileşen gibi evet. Genişletmek için tıkla... Peki ısınması bir problem oluşturur mu? Veya M2 SSD'lere takılan soğutucular gibi bir şeye gerek var mı?
itwasgooday dedi: Her bileşen gibi evet. Genişletmek için tıkla... Peki ısınması bir problem oluşturur mu? Veya M2 SSD'lere takılan soğutucular gibi bir şeye gerek var mı?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 15 Mart 2023 #7 Isınmak farklı sıcak çalışması farklı. 70-80 civarı dolaşmıyorsa sıkıntı olmaz.