Çözüldü SATA SSD kurulumu nasıl yaparım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismailek

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston 500gb KC2500 ve Crucial BX500 1TB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
Herkese merhaba arkadaşlar,. 2020-21 yılında almış olduğum sistemimde (toplama) halihazırda Kingston 500GB KC2500 modeli M.2 SSD var. Alan yetmediği için Crucial BX500 1TB SATA SSD aldım. Sistemimi formatlamadan kurulum yapma imkanım var mı? Eğer yok ise nasıl kurulum yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Herkese merhaba arkadaşlar,. 2020-21 yılında almış olduğum sistemimde (toplama) halihazırda Kingston 500GB KC2500 modeli M.2 SSD var. Alan yetmediği için Crucial BX500 1TB SATA SSD aldım. Sistemimi formatlamadan kurulum yapma imkanım var mı? Eğer yok ise nasıl kurulum yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem M.2 üstüne kurulu ise HDD baglar gibi bagla sıkıntı arz etmez.

Sistem M.2 üstüne kurulu ise HDD baglar gibi bagla sıkıntı arz etmez.

Çözüm
Disk yöneticisinden alanı onaylaman gerekebiliyor. Taktığın gibi gözükmezse tabii. Gözükürse sorun yok.

Teşekkür ediyorum deneyeceğim çok sağ olun.

Hayır sadece biçimlendireceksin HDD gibi kullanacaksın.

Çok sağ olun teşekkür ediyorum.

Disk yöneticisinden alanı onaylaman gerekebiliyor. Taktığın gibi gözükmezse tabii. Gözükürse sorun yok.

Faik bey bu bilgisayar sekmesinde göremiyorum SATA SSD'mi. SSD Modelini Nasıl Öğrenebilirim? buradaki arkadaşımızın gösterdiği adımlarda hem M.2 SSD hem de SATA SSD görünüyor fakat bu bilgisayar bölümünde göremiyorum ayrıyeten Steam'den oyun indirmek istiyorum sadece M.2 alanını gösteriyor :(

Faik bey bu bilgisayar sekmesinde göremiyorum SATA SSD'mi. SSD Modelini Nasıl Öğrenebilirim? buradaki arkadaşımızın gösterdiği adımlarda hem M.2 SSD hem de SATA SSD görünüyor fakat bu bilgisayar bölümünde göremiyorum ayrıyeten Steam'den oyun indirmek istiyorum sadece M.2 alanını gösteriyor :(

Görsel ekledim.

Dosya Ekleri

• SADASDASD.png
    SADASDASD.png
    132,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:

Görsel ekledim.

Altda ayrılamamış kısmının üstüne sag tıklayıp biçimlendir yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı