Eneragon Decapat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Elimde PNY CS900 marka 960 GB SATA SSD var. Çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım aşağıdaki ürün işimi görür mü acaba? Daha iyi bir öneriniz var mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Elimde PNY CS900 marka 960 GB SATA SSD var. Çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım aşağıdaki ürün işimi görür mü acaba? Daha iyi bir öneriniz var mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Şubat 2025 #2 Aynısından var bende de. Sadece kablo tipi farklı. Sıkıntı çıkarmıyor. Harici SSD'den oyun falan oynanabiliyor gayet rahat bi şekilde.
Aynısından var bende de. Sadece kablo tipi farklı. Sıkıntı çıkarmıyor. Harici SSD'den oyun falan oynanabiliyor gayet rahat bi şekilde.
Eneragon Decapat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 Lee Yubin dedi: Aynısından var bende de. Sadece kablo tipi farklı. Sıkıntı çıkarmıyor. Harici SSD'den oyun falan oynanabiliyor gayet rahat bi şekilde. Genişletmek için tıkla... Kablo tipi farklı olması sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre alacağım şimdi.
Lee Yubin dedi: Aynısından var bende de. Sadece kablo tipi farklı. Sıkıntı çıkarmıyor. Harici SSD'den oyun falan oynanabiliyor gayet rahat bi şekilde. Genişletmek için tıkla... Kablo tipi farklı olması sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre alacağım şimdi.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Şubat 2025 #4 Eneragon dedi: Kablo tipi farklı olması sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Hayır. Type-C to Type-C olması daha iyi hatta. Benim kasada Type-C yoktu USB-A aldım mecburen.
Eneragon dedi: Kablo tipi farklı olması sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Hayır. Type-C to Type-C olması daha iyi hatta. Benim kasada Type-C yoktu USB-A aldım mecburen.
Eneragon Decapat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 Lee Yubin dedi: Hayır. Type-C to Type-C olması daha iyi hatta. Benim kasada Type-C yoktu USB-A aldım mecburen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim attığım linkten sipariş veriyorum hemen.
Lee Yubin dedi: Hayır. Type-C to Type-C olması daha iyi hatta. Benim kasada Type-C yoktu USB-A aldım mecburen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim attığım linkten sipariş veriyorum hemen.