T POYRAZ KEREM Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Merhaba, sizin bir videonuzu izliyordum ve videoda sabit diski SSD'ye kopyalıyordunuz. Ben de laptopuma yeni M.2 SSD aldım. Bendeki eski disk ise SATA SSD. Acaba SATA SSD'yi M.2 SSD'ye klonlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Merhaba, sizin bir videonuzu izliyordum ve videoda sabit diski SSD'ye kopyalıyordunuz. Ben de laptopuma yeni M.2 SSD aldım. Bendeki eski disk ise SATA SSD. Acaba SATA SSD'yi M.2 SSD'ye klonlayabilir miyim?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 16 Mayıs 2021 #2 Evet. Macrium reflect ücretsiz programla yapabilirsiniz.
T POYRAZ KEREM Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 avis1 dedi: Evet. Macrium reflect ücretsiz programla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun
avis1 dedi: Evet. Macrium reflect ücretsiz programla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun