Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2023 #1 Herkese selam. Eski bilgisayarımdaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Fakat SSD'nin ne ön tarafında ne de arka tarafında bir vida var. SATA kablosunu çıkardım fakat SSD'yi nasıl demonte edeceğim bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Herkese selam. Eski bilgisayarımdaki SATA SSD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Fakat SSD'nin ne ön tarafında ne de arka tarafında bir vida var. SATA kablosunu çıkardım fakat SSD'yi nasıl demonte edeceğim bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Mekasva33 10 Haziran 2023 the Prodigy dedi: Dostum koskoca vidaları görmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Gördüm de nasıl çıkartacağımı bilemedim. Eksik yazmışım. Yıldız tornavidayla deniyorum ama çıkmıyor. Çok akıllı biri olduğum için tornavidanın küçük olan yerini değil büyük olan yerini kullanmışım Şimdi çıkartabildim SSD'yi.
the Prodigy dedi: Dostum koskoca vidaları görmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Gördüm de nasıl çıkartacağımı bilemedim. Eksik yazmışım. Yıldız tornavidayla deniyorum ama çıkmıyor. Çok akıllı biri olduğum için tornavidanın küçük olan yerini değil büyük olan yerini kullanmışım Şimdi çıkartabildim SSD'yi.
KS KS Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2023 #11 the Prodigy dedi: Dostum koskoca vidaları görmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Gördüm de nasıl çıkartacağımı bilemedim. Eksik yazmışım. Yıldız tornavidayla deniyorum ama çıkmıyor. Çok akıllı biri olduğum için tornavidanın küçük olan yerini değil büyük olan yerini kullanmışım Şimdi çıkartabildim SSD'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
the Prodigy dedi: Dostum koskoca vidaları görmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Gördüm de nasıl çıkartacağımı bilemedim. Eksik yazmışım. Yıldız tornavidayla deniyorum ama çıkmıyor. Çok akıllı biri olduğum için tornavidanın küçük olan yerini değil büyük olan yerini kullanmışım Şimdi çıkartabildim SSD'yi.