SATA SSD nasıl takılır?

MTFİREPHOENIX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f h510m-k rx 6700 10 gb 500gb m2.ssd
Meslek
Öğrenci
SATA SSD vardı eskiden kalan, yarın Vatan Bilgisayar'a götürüp taktıracağım fakat fazladan bir kablo lazım mi yoksa anakart içinden cikiyor mu? Bu arada takılan 2.SATA SSD olacak bilen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim.

SATA SSD vardı eskiden kalan yarın Vatan Bilgisayar'a götürüp taktıracağım fakat fazladan bir kablo lazım mi yoksa anakart içinden cikiyor mu bu arada takılan 2.SATA SSD olacak bilen varsa yazabilir mi çok sevinirim.

Bu arada kusura bakmayın anakart kutusunu bulamadım fakat vatan kendi olarak takar mi? Merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sata veri aktarım kablosu ve güç kaynağında bir tane boş sata güç bağlantısı kablosu gerekli sadece. Veri aktarım kablosunu bir şekilde çözersin ama eğer PSU'dan gelen boş bir kablo yoksa o sıkıntı.

PSU'dan gelen boş kablo olmama ihtimali yok çünkü 1 tane SSD takılıymış, SATA kablosunu vatan da verirler ancak belirli bir ücret alabilirler.

Vatan'a gitmene falan gerek aslında 2 tane kablo takacaksın biri SATA kablosu, bir tarafı anakarta diğer tarafı SSD'ye takman gerekiyor. Bir de güç kaynağından gelen kabloyu takacaksın aşırı basit. Sata kablosunu da mahalle bilgisayarcısından temin et Vatan ona da bi 200TL der herhalde.

Vatan'a gitmene falan gerek aslında 2 tane kablo takacaksın biri SATA kablosu, bir tarafı anakarta diğer tarafı SSD'ye takman gerekiyor. Bir de güç kaynağından gelen kabloyu takacaksın aşırı basit. SATA kablosunu da mahalle bilgisayarcısından temin et vatan ona da bir 200TL der herhalde.

Şu an yeni SSD aldım vatan mağazasında o yüzden gideceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı