SATA SSD önerisi

Bütçe
2000

oHyder

Decapat
Daha fazla  
Anakart
H61H2-M17
Arkadaşlar anakartım SATA 2 destekliyor. SATA SSD almak istiyorum. 2000TL bütçem var fakat yanında klavyede almak istiyorum. Ona göre bir öneri yapabilir misiniz? 1 TB SSD olsa güzel olur ama 500 GB da olur. Önerilerinizi bekliyorum.

samsung 870 Evo

Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bunu önerebilirim hocam. Klavyenize 400 TL ayırmak istiyorsanız 1 TB'lik seçeneğede bakabilirsiniz.

Kanka SATA 2 değerlerinde çalışacak. O kadar para vermeye değmez bence.

SATA 2 değerinde çalışacak daha ucuz bir şeyler önerebilir misiniz? Fury falan var onlar iyi mi?

Bunlar alınabilir mi?

Green serisi ve SanDisk Plus kronik sorunlu. 1 TB ucuz bir şey istiyorsanız en son olarak bunu alın bundan daha da aşağı düşmeyin.

Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Forumda hiç önerilmiyor bu da ismini bile sizden duydum.

Peki 2. el alayım mı? Bizim burada bilgisayarcı var sıkıntı çıkarsa direk yanına giderim zaten. Hem daha ucuza gelir.
Sıkıntı olunca iade alacak güvenilir biri ise o bilgisayarcı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…