SATA SSD önerisi

Bütçe
1-3 k

progamer12345

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Goodram 512 GB PX500 NVMe okuma 2000 MB-yazma 1600
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX
Son zamanlarda PC de yerim kalmadi ve SATA SSD almak istiyorum. Bütçem 1-3 bin arası öneri olarak ne verebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Kioxia'ya kronik sorunlu deyip SanDisk SSD Plus öneriyorsun. Sıfır bilgiyle aklına geleni öneriyorsun.

Son zamanlarda PC de yerim kalmadi ve SATA SSD almak istiyorum. Bütçem 1-3 bin arası öneri olarak ne verebilirsiniz?
Anakartta M2 portunuz var mı? Galiba olmadığı için SATA istiyorsunuz.
Kioxia Exceria öneririm. Japon kalitesi. 3 yıldır sorunsuz çalışıyor bende.

Kioxia'ya kronik sorunlu deyip SanDisk SSD Plus öneriyorsun. Sıfır bilgiyle aklına geleni öneriyorsun.

Anakartta M.2 portunuz var mı? Galiba olmadığı için SATA istiyorsunuz.
Kioxia Exceria öneririm. Japon kalitesi. 3 yıldır sorunsuz çalışıyor bende.

Kendim eski laptopumda SanDisk 2 sene kullandım sadece yüzde 2 sağlığı azaldı çok iyidir.

@yemoştrrrr Çok iyi falan değil. Marka değil model önemli. SSD Plus modelini ben de kullandım, 3 senede helvasını yedim. Asıl sorunlu olan Kioxia değil, SanDisk SSD Plus.

SanDisk'in Ultra 3D modeli iyi, SSD Plus dandik. Kontrolcüsü de çok zayıf. SSD sağlığı yüzdesinin bir önemi yok. O değer 0 (sıfır) olsa dahi bu bozulduğu anlamına gelmiyor. Yetersiz bilginle ürün önermeyi bırak artık.

Birkaç bir şey ezberlemişsin, çivilemişsin kafana bu yanlış bilgileri orada burada yanlış yönlendiriyorsun. SanDisk SSD Plus A-L-I-N-M-A-Z!

SanDisk SSD Plus kullandım 2 sene eski laptopumda bir problem çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…