SATA SSD önerisi

UmUveve

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim anakartımda bir tane M.2 SSD var bu yüzden SATA SSD almak istiyorum. Depolamadan dolayı ama okuma ve yazma hızları düşük Kingston A400 SSD alacağım okuma ve yazma hızı çok düşük. 500 civarında oyun indirirken ve oynarken sorun yaşar mıyım?

Merhaba benim anakartımda bir tane M.2 SSD var bu yüzden SATA SSD almak istiyorum. Depolamadan dolayı ama okuma ve yazma hızları düşük Kingston A400 SSD alacağım okuma ve yazma hızı çok düşük. 500 civarında oyun indirirken ve oynarken sorun yaşar mıyım?

A400 kullanıyorum fiyatini pek hak ettigini dusunmuyorum alali 1 yil kadar oldu sagligi %83'lerde hiz olarak anakartim desteklemedigi icin 280 MB'lerde aliyorum Kioxia bir SSD daha F/P olacaktir.

Sandisk 3d 1tb kullanıyorum. 2 yıldır neredeyse. Hiç bir sorun yaşamadım öneririm.

bir de not edeyim yaklaşık 20tb data okuyup yazılmış ve sağlığı %97

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı