Bütçeyi biz belirliyoruz herhalde. GB olarak da tahmini ben yapıyorum sanırım.
![]()
Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tuttu mu.
Evet 500GB olacak fiyat performans bir şey olursa güzel olur.
Boşta pcie slotu varsa oradan takabilirsiniz M2 SSD.Bilgisayarım için alacağım bir SATA SSD önerisi bekliyorum sizlerden. M.2 girişi yok anakartımın.
Anakart H61Boşta pcie slotu varsa oradan takabilirsiniz M2 SSD.
Mavi ekran hatasının diskten olduğuna emin misiniz?Bilgisayarda şu an 860 EVO takılı ama anlamadığım bir şekilde mavi ekran alıyorum ara ara onun yerine alacağım SSD'yi, sağ olun cevaplar için.
Anakart H61 Eki Görüntüle 2455647
Maalesef değilim, ama ondan olduğunu düşünüyorum.Mavi ekran hatasının diskten olduğuna emin misiniz?
Emin olup masraf yapın bence fakat SSD önerisi bırakıyorum size.Maalesef değilim, ama ondan olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.