SATA SSD önerisi

Bütçe
1000-1500

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Anakart
H510Mhp 2.0
Anakartım maalesef 1 tane M.2 yuvası olduğu için SATA yöneldim bütçem 1,1500 arası öneri bekliyorum oyun indireceğim genelde.

Anakartım maalesef 1 tane M.2 yuvası olduğu için SATA yöneldim bütçem 1,1500 arası öneri bekliyorum oyun indireceğim genelde.

Anca 256GB var:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-msi-240-gb-spatium-s270-sata-3-0-2-5-fiyati,5517741.html

2.el bakın daha fazla istiyorsanız.

Konuyu birkaç hafta önce açmış olsanız Kioxia Exceria SATA ve MSI Spatium S270 gibi 480/512 GB SSD'ler bulunuyordu ancak her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş maalesef. Eğer 2. el alma imkanınız varsa temiz, az kullanılmış modellere yönelebilirsiniz bana kalırsa.

Konuyu birkaç hafta önce açmış olsanız Kioxia Exceria SATA ve MSI Spatium S270 gibi 480/512 GB SSD'ler bulunuyordu ancak her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş maalesef. Eğer 2. el alma imkanınız varsa temiz, az kullanılmış modellere yönelebilirsiniz bana kalırsa.

Normalde mantıklı olan ikinci el hocam ama o toplara girmek istemiyorum şansıma bu zamana denk geldi fiyatlar.

256gb işinizi çok görmez diye düşünüyorum hocam bilemiyorum tabii de. Mesela sea of theaves tek başına 100gb den fazla. Böyle 2 oyun anca sığar eğer sürekli oynadığınız çok oyun varsa 256 yetmez. Ama tabii oynadığımı siliyorum tutmuyorum cihazda derseniz yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı