Eğer sata ssd ise bayağı fark edersin hocam. Harddisk ten ssd'ye geçtim önceden bayağı zaman kaybettiğimi fark ettim. Çünkü biri dönen disk ve kafa diğer flaş bellek gibi çipli.Elimde bu şekil SATA HDD var ve aynısının SSD olanı da var. Oyunları buna kursam çok fark olur mu? Hangısıne kursam daha iyi? İkisi de bu sekıl.
Teşekkürler.
oyun için bu resımdekı ben elverişli değil anlaşılan en azından hız anlamında.teşekkür ederimSata SSD varsa ona kurman daha mantıklı yükleme ekranında yaklaşık %90 daha hızlı.Bir de SSHD versiyonu var ellindeki ondan değilse SSD kullanman daha iyi senin için.
resımdekının aynısı sıyah aynı kablo gırışlerı olan ssd var bıde.ıkısı arasında baya fark olur dıorsunuz o zamanEğer sata ssd ise bayağı fark edersin hocam. Harddisk ten ssd'ye geçtim önceden bayağı zaman kaybettiğimi fark ettim. Çünkü biri dönen disk ve kafa diğer flaş bellek gibi çipli.
Yani konforunu arttırır HDDyi harici depolama olarak kullanabilirsin.oyun için bu resımdekı ben elverişli değil anlaşılan en azından hız anlamında.teşekkür ederim
farklı marka bıde bole ssd var hocam (görsel temsılı).aynı sekılde.o zaman bunu kullanmak daha avantajlı anldıgım kadarı ıle.hdd 500 gb kullanmak ıstedım ama anlaşılan baya yavaş kalacakEğer sata ssd ise bayağı fark edersin hocam. Harddisk ten ssd'ye geçtim önceden bayağı zaman kaybettiğimi fark ettim. Çünkü biri dönen disk ve kafa diğer flaş bellek gibi çipli.
2tb ise direk kullan Hocam. Hdd oyun için kullan diyecektim ama bu 2 tb. Sadece kullanmdığın oyunları hddye saklarsınfarklı marka bıde bole ssd var hocam (görsel temsılı).aynı sekılde.o zaman bunu kullanmak daha avantajlı anldıgım kadarı ıle.hdd 500 gb kullanmak ıstedım ama anlaşılan baya yavaş kalacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.