ismailt07 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli M2 500gb sata 3 500gb Ekran kartı rx 570 4 gb Anakart B450m s2h İşlemci Amd Ryzen 5 1600 Merhaba hem M.2, hem de SATA SSD'im var. Windows SATA SSD'ye kurulu M.2 SSD'ye atmak istiyorum, bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Merhaba hem M.2, hem de SATA SSD'im var. Windows SATA SSD'ye kurulu M.2 SSD'ye atmak istiyorum, bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Ivanov Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT RYZEN 5 5600 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.139 Çözümler 989 18 Temmuz 2024 #3 Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net Artı 0 Eksi
Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.198 Çözümler 49 Yer Ankara 18 Temmuz 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et