Merhaba SATA SSD kullanıyorum. Orijinal Windows 10 lisanslı. Yeni bir M.2 NVMe SSD aldım Windows'u klonlayabilir miyim? En sağlıklısı hangisi olur. Yoksa sıfırdan M.2'ye Windows mu kurmalıyım?
Ben geçen gün eski SSD'den hard diske harddisktende yeni aldığım SSD'ye klonlama yapmıştım istediğiniz gibi yapın klonlamayı ben Casper diye bir yazılımdan yararlanarak yapmıştım herhangi bir sıkıntı olmaz.
Ben geçen gün eski SSD'den hard diske harddisktende yeni aldığım SSD'ye klonlama yapmıştım istediğiniz gibi yapın klonlamayı ben Casper diye bir yazılımdan yararlanarak yapmıştım herhangi bir sıkıntı olmaz.
Hard disk Sentinel üzerinden ssd nizin sağlığına bakın yüksek ihtimal sağlığı düşmüş olabilir açılış süresi uzadıysa, crystal disk mark dan da test edin bakın ssd nizin ne kadar okuma yazma hızı var diye.
Hard Disk Sentinel üzerinden SSD nizin sağlığına bakın yüksek ihtimal sağlığı düşmüş olabilir açılış süresi uzadıysa, CrystalDiskMarK'den da test edin bakın SSD nizin ne kadar okuma yazma hızı var diye.
Kopyaladıktan sonra tüm mevcut dosyaların eski SSD de kalmasını istiyorum onu depolama olarak kullanacağım. Yeni SSD de sadece sistem yüklü kalsın gerisi boş olsun istiyorum ne yapmalıyım.