1 1yusuf_dslk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba. M.2 500 GB SSD sipariş ettim ve bugün gelecek. SATA 240 GB SSD'den M.2'ye Windows'u nasıl atarım veya direkt M.2'ye sıfırdan flash bellek yardımıyla Windows kurulumu yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Herkese merhaba. M.2 500 GB SSD sipariş ettim ve bugün gelecek. SATA 240 GB SSD'den M.2'ye Windows'u nasıl atarım veya direkt M.2'ye sıfırdan flash bellek yardımıyla Windows kurulumu yapmam gerekiyor?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 19 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir diye düşünüyorum.