SATA SSD'ler oyun için M.2 SSD'lerden yavaş mı?

Lightspeed

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi Sosyaller, sadece oyun için SSD alacağım anakartımda 2 adet M.2 slotu var ikisi de dolu(256+512)GB şeklinde bir tane de 480 GB Kioxia SATA SSD var ondan bir tane daha alıp RAID yapmak mı yoksa 512 GB M.2 SSD satıp 1 TB SSD almak mı?

Fazlasiyla yavas M.2'lere göre SATA SSD'ler.

SATA oyun yükleme sürelerinde M.2 SSD ile aynı hızlara sahip diye biliyorum. Ben olsam SATA tercih ederdim.

YouTube'dan testlere bakıldığında aslında aralarında çok fark yok gibi duruyorlar ama bence gerçekten baya bi fark ediyor M.2 SSD oyunlarda. Daha geçen günlerde Spider Man 2 oynuyordum, Sata SSD'ye kuruluydu, oyun içinde takılmalar falan oluyordu M.2'ye geçirince düzeldi oyun.

İfadeler: kxy
SATA oyun yükleme sürelerinde M.2 SSD ile aynı hızlara sahip diye biliyorum. Ben olsam SATA tercih ederdim.

Bende öyle düşündüm SATA alıp RAID yaparım minimum 1000 okuma 900 yazma alırım oyunlarda iş görür diye düşünüyorum.

Bende öyle düşündüm SATA alıp RAID yaparım minimum 1000 okuma 900 yazma alırım oyunlarda iş görür diye düşünüyorum.

Zaten gayet yeterli hızlar hocam ayrıca M.2 SSD ile SATA SSD fiyatları arasında uçurum yok, esas problem slot sayısı, bende bir tane M.2 slotu olduğu için SATA SSD aldım 1TB gayet yeterli oluyor.

Zaten gayet yeterli hızlar hocam ayrıca M.2 SSD ile SATA SSD fiyatları arasında uçurum yok, esas problem slot sayısı, bende bir tane M.2 slotu olduğu için SATA SSD aldım 1TB gayet yeterli oluyor.
Lenovo muydu cihazın hocam ?
Onlarda da çift m2 sorunsalı var diye biliyorum
Mecburen yeni konacak SSD'yi sata olarak bağlamak lazımdı.

Lenovo muydu cihazın hocam?
Onlarda da çift M.2 sorunsalı var diye biliyorum
Mecburen yeni konacak SSD'yi SATA olarak bağlamak lazımdı.

Masaüstü hocam F/P sistem olduğu için bir slot olur genelde. B450M K-ll var bende. 500GB WD M.2 SSD ve Team Group 1TB SATA SSD kullanıyorum aktif olarak.

O zaman bir tane daha SATA SSD alıp RAID yapıyorum cevap verenlere teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…