SATA SSD'ye Windows 10 kurulur mu?

Wyrux

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu.
Meslek
bilmem daha öğrenciyim.
Windows 10 kullanmak istiyorum malum artık Windows 8 desteği bu yıl desteği bitiyor 240GB SATA SSD var kursam hızlı olur mu?
Önceden HDD'ye kuruyordum yavaştı çok yavaş.

Evet gözle görülür acayip hız artışı olacaktır bölmeden tek bölüm olarak 240 GB alana kurmanız daha iyi olacaktır yetmiyor bir süre sonra 240 GB.

Zaten yapman gereken bu.

Evet gözle görülür acayip hız artışı olacaktır bölmeden tek bölüm olarak 240 GB alana kurmanız daha iyi olacaktır yetmiyor bir süre sonra 240 GB.

Teşekkürler zamanla yetmiyor derken depolama olarak 1TB'ya da 500GB almam mı gerek?

240 sadece işletim sistemi ve programlar için yeterli. Ama oyun filan için ekstra lazım.

Monster Abra A7 V14.2.5 Intel Core I5-12500h 16 Gb Ram 500gb Ssd 4gb Rtx3050ti Freedos 17,3" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
_____________________________________________________________________________________________________

HP Victus Gaming Laptop I5 12500h 16gb 1tb Ssd Rtx3050ti Dos 15.6 Fhd 144hz Dizüstü Notebook 6z5x9ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

240 sadece işletim sistemi ve programlar için yeterli. Ama oyun filan için ekstra lazım.

240GB sistem kuruyorum 2 tane 500GB HDD var onları oyun kuruyorum veya depolama

Tabikide kurulur nasıl soru hddye kurulabilirken ssdye kurulmazmı.

Kanka FreeDOS alma ucuz ama biraz paraya kıy Windows al uğraşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…