F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 11 Mart 2015 #1 Merhaba, internette dolaşırken bu çeviriciyi gördüm ve ne işe yaradığını merak ettim. Esatanın usb desteklediğini biliyorum fakat enerjiyi nerden alıyor çözemedim. Dosya Ekleri eSATA-PBKT.jpg 32,6 KB · Görüntüleme: 426
Merhaba, internette dolaşırken bu çeviriciyi gördüm ve ne işe yaradığını merak ettim. Esatanın usb desteklediğini biliyorum fakat enerjiyi nerden alıyor çözemedim.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2015 #2 eSATA'larda güç iletimi yoktur. USB destekli olan Power eSATA(eSATAp)'larda güç desteği de var. Resimdeki ise daha çok adaptörlü harici diskler gibi gücünü dışardan alan aygıtlar için kullanılabilir. Bence cok da gerekli bir teknoloji değil Usb 3.0 varken. Halen kullanılan alanlar var mı bilemiyorum. (Umarım yanlışım yoktur.)
eSATA'larda güç iletimi yoktur. USB destekli olan Power eSATA(eSATAp)'larda güç desteği de var. Resimdeki ise daha çok adaptörlü harici diskler gibi gücünü dışardan alan aygıtlar için kullanılabilir. Bence cok da gerekli bir teknoloji değil Usb 3.0 varken. Halen kullanılan alanlar var mı bilemiyorum. (Umarım yanlışım yoktur.)