ilhanemre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 Laptopa SSD takmayı düşünüyordum fakat bir tür kabloya ihtiyac duyulduğunu fark ettim fakat kablonun ismini bulamadım. Bu kablonun ismi nedir ve nereden edinebilirim?
Laptopa SSD takmayı düşünüyordum fakat bir tür kabloya ihtiyac duyulduğunu fark ettim fakat kablonun ismini bulamadım. Bu kablonun ismi nedir ve nereden edinebilirim?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #2 Bunu her yerde bulamazsın ve SSD takmak için böyle bir kabloya ihtiyacın olmamalı. Bilgisayar modelin nedir?
Bunu her yerde bulamazsın ve SSD takmak için böyle bir kabloya ihtiyacın olmamalı. Bilgisayar modelin nedir?
ilhanemre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: Bunu her yerde bulamazsın ve SSD takmak için böyle bir kabloya ihtiyacın olmamalı. Bilgisayar modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 81Y400D9TX
Berkay Davas dedi: Bunu her yerde bulamazsın ve SSD takmak için böyle bir kabloya ihtiyacın olmamalı. Bilgisayar modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 81Y400D9TX
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #4 Konuyla ilgili teknik servis ile görüşmen gerek. Piyasadan tedarik edebileceğin bir ürün değil.
ilhanemre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #5 Berkay Davas dedi: Konuyla ilgili teknik servis ile görüşmen gerek. Piyasadan tedarik edebileceğin bir ürün değil. Genişletmek için tıkla... Ya da yanında boş NVMe yuvası var onu kullanacağız yapacak bir şey yok. Zaten kabloyu tedarik edince NVMe ile SATA arasındaki fiyat farkı kayboluyor.
Berkay Davas dedi: Konuyla ilgili teknik servis ile görüşmen gerek. Piyasadan tedarik edebileceğin bir ürün değil. Genişletmek için tıkla... Ya da yanında boş NVMe yuvası var onu kullanacağız yapacak bir şey yok. Zaten kabloyu tedarik edince NVMe ile SATA arasındaki fiyat farkı kayboluyor.