G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 29 Ekim 2020 #11 Feneafe dedi: Çok teşekkürler peki ben bu kabloları nasıl saklayacağım? Genişletmek için tıkla... O şekilde duracak, gördüğüm kadarıyla kasa çok küçük.
Feneafe dedi: Çok teşekkürler peki ben bu kabloları nasıl saklayacağım? Genişletmek için tıkla... O şekilde duracak, gördüğüm kadarıyla kasa çok küçük.
Feneafe Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #12 vbios dedi: PCI-e kablosu saklayamazsınız çünkü bir birine bağlı. Kasada tünel olmadığı için SATA kablolarını saklayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler yardımın için. G8341 dedi: O şekilde duracak, gördüğüm kadarıyla kasa çok küçük. Genişletmek için tıkla... Evet çok teşekkürler yardımın için.
vbios dedi: PCI-e kablosu saklayamazsınız çünkü bir birine bağlı. Kasada tünel olmadığı için SATA kablolarını saklayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler yardımın için. G8341 dedi: O şekilde duracak, gördüğüm kadarıyla kasa çok küçük. Genişletmek için tıkla... Evet çok teşekkürler yardımın için.