1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 14 Mayıs 2021 #131 Darqx dedi: Ban sebebi değil mi böyle kurgu hikayeler? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum ama arkadaş işin ucunu fazla kaçırmış sanki. Prim kasmak için aynı içerikli iki konu açmış üstelik. Troll olduğunu kendisi kabul ediyor zaten.
Darqx dedi: Ban sebebi değil mi böyle kurgu hikayeler? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum ama arkadaş işin ucunu fazla kaçırmış sanki. Prim kasmak için aynı içerikli iki konu açmış üstelik. Troll olduğunu kendisi kabul ediyor zaten.
Cepko Haykin Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 Yer Amfi sesini fullediği için komşu polis çağırıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BraZZers StuDio Baş Prodüktörü 14 Mayıs 2021 #132 SütaşAyran dedi: Amin bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Baktı kimse inanmıyor direk troll diye geçiştirdi.
SütaşAyran dedi: Amin bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Baktı kimse inanmıyor direk troll diye geçiştirdi.
KralTektir Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 368 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #133 SütaşAyran dedi: Amin bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde sizi linclerdim ama keyfimi yerine getirdiniz eyw
SütaşAyran dedi: Amin bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde sizi linclerdim ama keyfimi yerine getirdiniz eyw