Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2021 #121 Raptor_Z dedi: Dikkat ettiyseniz kimseye hakaret etmedim sayın beyefendi yada hanımefendi kimseniz. Ayrıca okudum da. Boş ta değiliz ayrıca. Genişletmek için tıkla... Raptor_Z dedi: şimdi sövesim geldi hatta midem bulanmaya başladı. Genişletmek için tıkla...
Raptor_Z dedi: Dikkat ettiyseniz kimseye hakaret etmedim sayın beyefendi yada hanımefendi kimseniz. Ayrıca okudum da. Boş ta değiliz ayrıca. Genişletmek için tıkla... Raptor_Z dedi: şimdi sövesim geldi hatta midem bulanmaya başladı. Genişletmek için tıkla...
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 13 Mayıs 2021 #122 Dikkat ettiyseniz kimseye hakaret etmedim sayın beyefendi yada hanımefendi kimseniz. Ayrıca okudum da. Boş ta değiliz ayrıca. şimdi sövesim geldi hatta midem bulanmaya başladı. @Shimada Sensei Olabilir fakat yine de yapmamışım. Boş yapan kim belli oldu. Siz rahatsız olmak ile hakaret etmeyi birbiriyle karıştırıyorsunuz anlaşılan. Son düzenleme: 13 Mayıs 2021
Dikkat ettiyseniz kimseye hakaret etmedim sayın beyefendi yada hanımefendi kimseniz. Ayrıca okudum da. Boş ta değiliz ayrıca. şimdi sövesim geldi hatta midem bulanmaya başladı. @Shimada Sensei Olabilir fakat yine de yapmamışım. Boş yapan kim belli oldu. Siz rahatsız olmak ile hakaret etmeyi birbiriyle karıştırıyorsunuz anlaşılan.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #123 Troll konu...
KralTektir Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 368 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #124 AXCHNEER dedi: İçinde küfür bulunduruyor ama ben yumuşatayım. -Abi bizi niye tenha tenha yerlerden götürüyon? Kesecen mi? -Hee kesecem nolcak? -(Şaşkınlık ve korku ile kameraya bakma) Genişletmek için tıkla... Onu ben attım ilk SütaşAyran dedi: Bir yarım saat civarı durdum orada. İçimde tuhaf bir şey var. Yeni konu açıp aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Lütfen benide etiketle
AXCHNEER dedi: İçinde küfür bulunduruyor ama ben yumuşatayım. -Abi bizi niye tenha tenha yerlerden götürüyon? Kesecen mi? -Hee kesecem nolcak? -(Şaşkınlık ve korku ile kameraya bakma) Genişletmek için tıkla... Onu ben attım ilk SütaşAyran dedi: Bir yarım saat civarı durdum orada. İçimde tuhaf bir şey var. Yeni konu açıp aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Lütfen benide etiketle
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #125 geralt23 dedi: Kap pompalıyı git kedi keserlerse... Sen anladın ytd. Genişletmek için tıkla... Walter abi istersen its not meth. Taktiğini uygulayabilirsin tekrardan.
geralt23 dedi: Kap pompalıyı git kedi keserlerse... Sen anladın ytd. Genişletmek için tıkla... Walter abi istersen its not meth. Taktiğini uygulayabilirsin tekrardan.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 13 Mayıs 2021 #126 SütaşAyran dedi: Bir yarım saat civarı durdum orada. İçimde tuhaf bir şey var. Yeni konu açıp aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Psikolojik olduğuna eminim, öyle muhtemelen. 101% psikolojik hocam, konuda beni de etiketleyin.
SütaşAyran dedi: Bir yarım saat civarı durdum orada. İçimde tuhaf bir şey var. Yeni konu açıp aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Psikolojik olduğuna eminim, öyle muhtemelen. 101% psikolojik hocam, konuda beni de etiketleyin.
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #127 yyofc dedi: Walter abi istersen its not meth. Taktiğini uygulayabilirsin tekrar. Genişletmek için tıkla... Of of of 10/10 hareket olur vallahi.
yyofc dedi: Walter abi istersen its not meth. Taktiğini uygulayabilirsin tekrar. Genişletmek için tıkla... Of of of 10/10 hareket olur vallahi.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #128 geralt23 dedi: Of of of 10/10 hareket olur vallahi. Genişletmek için tıkla... Its not meth. Its Benetti diyip pat pat pompalıyla beyinlerini... neyse boşver.
geralt23 dedi: Of of of 10/10 hareket olur vallahi. Genişletmek için tıkla... Its not meth. Its Benetti diyip pat pat pompalıyla beyinlerini... neyse boşver.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 13 Mayıs 2021 #129 Beyler saat 12'yi bekleyelim ona göre bir şey deriz
KralTektir Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 368 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #130 elon_muskk dedi: Beyler saat 12'yi bekleyelim ona göre bir şey deriz Genişletmek için tıkla... Gece 3:40 kadar burdayım no problem
elon_muskk dedi: Beyler saat 12'yi bekleyelim ona göre bir şey deriz Genişletmek için tıkla... Gece 3:40 kadar burdayım no problem