Satanist bir kızla arkadaş olmak sorun yaratır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Benim gibi YKS çalışan bir kız buldum Telegram üzerinden. 2 aydır konuşuyoruz YKS çalışma arkadaşı olarak. Bazen arada kavga ettiğimiz oldu ama tekrar barıştık. Kendisi satanist olduğunu söyledi bana. Açıkçası onda diğer insanlarda bulamadığım enerjiyi buldum. Diğer insanlar gibi önce benimle çalışma arkadaşı olarak anlaşıp sonra da hesabını silip çekip gitmedi ya da buna benzer şeyler yapmadı. Ben açıkçası sadece YKS arkadaşı olarak değil sınav bittikten sonra da arkadaşlığımı devam ettirmek istiyorum. Sizce satanist olması bana bir sorun yaratır mı?

İleride evlenmeyi düşünüyorsan sıkıntı yaratır ama bunu düşünmediğin sürece sıkıntı yok.

Bir kişiyi inancına göre değil, karakterine göre değerlendirin.
Ya aslında dini konulara girdiğimiz zaman bazen kafamı karıştırıyor onunki ile benim dinim arasında kalıyorum. Bir daha zaten dini konulara girmeyelim demişti o günden sonra girmedim hiç.

İleride evlenmeyi düşünüyorsan sıkıntı yaratır ama bunu düşünmediğin sürece sıkıntı yok.
Şu an kankayız ama ileride ne olur bilmiyorum.

Bu akşam bana bunu yazdı "miqvarxar 😃❤️" çeviriden bulamadım. Anlamı ne demek bilen var mı?

Sordum anlamı ne diye "Allah rahmet eylesin demek" dedi de dalga geçti büyük ihtimalle.

1676754434760.png

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Arkadaş isen sıkıntı olmaz. Ama evlenmeyi düşünüyorsan dinen yasak. Müslüman erkek yalnızca Müslüman, Hristiyan veya Yahudi dinine mensup kadınlarla evlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı