Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #11 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam din konularına girmeyi sevmiyorum ama nerede bahsediliyor bu kuranda. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüm.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam din konularına girmeyi sevmiyorum ama nerede bahsediliyor bu kuranda. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüm.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 6 Haziran 2023 #12 Rsmefaw dedi: İnternette gördüm. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğünüz herşeye inanmayın. Çok yobaz insanlar var. Gerçekliği belli olmayan hadisleri yutturuyorlar.
Rsmefaw dedi: İnternette gördüm. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğünüz herşeye inanmayın. Çok yobaz insanlar var. Gerçekliği belli olmayan hadisleri yutturuyorlar.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #13 TurkishHepiNeyşın34 dedi: İnternette gördüğünüz herşeye inanmayın. Çok yobaz insanlar var. Gerçekliği belli olmayan hadisleri yutturuyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ayet var öyle.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: İnternette gördüğünüz herşeye inanmayın. Çok yobaz insanlar var. Gerçekliği belli olmayan hadisleri yutturuyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ayet var öyle.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 6 Haziran 2023 #14 Rsmefaw dedi: Hocam ayet var öyle. Genişletmek için tıkla... Araştırıyım hocam.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #15 Hocam birisini inancına göre seçecekseniz seçmeyin gitsin derim . Rsmefaw dedi: Hocam ayet var öyle. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız ayetin ismini.
Hocam birisini inancına göre seçecekseniz seçmeyin gitsin derim . Rsmefaw dedi: Hocam ayet var öyle. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız ayetin ismini.
cilgin.cizer Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #16 Şeytanın iyi olduğunu savunan satanistlerden ise sorun olmaz ama değilse uzak durun.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Haziran 2023 #17 cilgin.cizer dedi: Şeytanın iyi olduğunu savunan satanistlerden ise sorun olmaz ama değilse uzak durun. Genişletmek için tıkla... Konu 18 Şubat'ta açıldı yazmayın artık. Zaten ayrıldım kızla. Son düzenleme: 9 Haziran 2023
cilgin.cizer dedi: Şeytanın iyi olduğunu savunan satanistlerden ise sorun olmaz ama değilse uzak durun. Genişletmek için tıkla... Konu 18 Şubat'ta açıldı yazmayın artık. Zaten ayrıldım kızla.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #18 Eşref Bey dedi: Hocam birisini inancına göre seçecekseniz seçmeyin gitsin derim . Atar mısınız ayetin ismini. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakarsanız görebilirsiniz.
Eşref Bey dedi: Hocam birisini inancına göre seçecekseniz seçmeyin gitsin derim . Atar mısınız ayetin ismini. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakarsanız görebilirsiniz.