Satanizm Nedir ve Suç Mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğumu anlayabilen bir insanım. Orada İslam dininin ibadeti gibi bir şey dememişsiniz. Genel bir kelime kullanmışsınız. Müslüman bir ülkede, müslüman bir ailede (oldukça dindar bir ailem var) yaşadığım için kurban kesmenin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Çoğu insan gösteriş için yapıyor ya da sırf ibadet diye. Hatta ailem akrabalar ile kurban kesecekti. Hayvanı rezil etmişlerdi. Can çekişiyordu resmen. Hayvan kesim yerlerine bakarsanız da aynı manzarayı görebilirsiniz. Hayvanları küçücük bir alana koyup ölümünü beklemesini izlemek bence insani değil. Yine de ben bu olayı "toplu hayvan katliamı" olarak görüyorum. Ha, diyeceksiniz ki sen çok mu masumsun, sen hiç et yemiyor musun. Ben de et yiyorum vücut sağlığım için ama olabildiğince dikkatli davranıyorum. Kırmızı et çok tüketmiyorum, genellikle balık tutuyorum.

Koyun, öküz, deve kesince suç olmuyor mu?

Ben öyle bir şey mi dedim kardeşim? Eti için kesilir. İnsanlar geçimini sağlamak için geçmişte etini kürkünü kullanırdı. Ha zevk için tilki kürkü kullanan 'insan'lara dediğim bir şey bu.

Kedi köpek kesmek suçsa inek koç deve kesmek neden suç değil?

Kedi köpeği sence eti için mi kesiyorlar? İnsanlar geçmişte ne yiyorlardı? Sanki hayatınızda hiç inek eti yememiş gibi konuşuyorsunuz da.

Açıkçası ben böyle şeylerle çok karşılaşmadım ama var diyorsanız vardır. Etiklik kısmında eğer böyle diyorsanız etik olmayanın insanların kesim şekli olduğunu belirtmeniz gerekir. Ayrıca yazılarda konuştuğumuz bir tane ibadet vardı ben de ona gönderme yaparak yazdım o kelimeyi. Bu da gayet açıktı.

İnsanların dinlerine, hayat tarzlarına laf atmaya çok meraklıyız maalesef. Bir dine inanmak, inanmamak suç değildir. Ben küçükken Kur'an kursundan kaçardım çünkü Allah'ın varlığına inanmıyordum. Büyüdükçe Pagan dinlerine ilgim başladı. Vikan olmayı kafaya koymuştum ve maji çalışmaya başlamıştım. Sonradan maji çalışmalarının bir dine bağlı olarak yapılamayacağını öğrendiğim zaman (18 yaşındayken) Müslüman oldum. Şu anda Seküler Cadılık ile uğraşıyorum.

Bu bahsettiğim şeyler laik ülkelerde suç değil ama Suudi Arabistan vb. ülkelerde insanları cezalandırabiliyorlar. Son olarak araştırmaktan korkmayın, doğru yolu sorgulayarak bulacaksınız. Kur'an' da denildiği gibi, inanmak zorunlu değil. Işıkla kalın.

Böyle şeylere inanan yoktur diye düşünüyorum zaten. Dünyanın en saçma sorusu olabilir. Bir suç işlemediği sürece yasak olmaz muhtemelen.

“Seküler cadı” olarak neler yapıyorsunuz mesela?

Şu hayvanseverler de bir bitmedi arkadaş. Adam kırmızı et yerine balık yiyorum diyor : D
Balık hayvan değil mi kardeşim? Et yememek veya hayvan kesmemek gibi bir durum zaten söz konusu olamaz. Hayvanlar da kendilerinden güçsüz olanları yiyor. Onlar için niye duyar kasmıyorsun? Saçmalığın daniskası.

Son düzenleme:

Vikanlar koruma büyüleri, doğal taşlarla yapılan enerji çalışmalarını sıklıkla yaparlar. Bazen de tanrı ve tanrıçalarından yardım isterler. Ben politeistik bir yaşam sürdüremeyip 18'imde İslam'a inanmak istedim. Ama eski düzenimi seviyordum ve vazgeçmek istemedim. İşin doğal taşlar ve bitkiler ile kısmına yöneldim. Bu yüzden bir dine bağlı kalmak zorunda değilim. Seküler Cadılık ile uğraşan bir kişi ister Ateist, isterse Müslüman veya Satanist olur, dilediği her şeyi yapabilir.

Tabii ki kendimi kısıtladığım da oluyor, aşırı özgür değilim. Mesela ben hayatımda hiçbir defa başkalarının hayatına etki edecek büyü yapmadım. Aşk, ölüm vs. büyülerinden çok korkuyorum. Yapana da, yaptırana da zarar veriyor. İşin etik olmayan tarafına bulaşmamak bence en iyisi.

Son düzenleme:
Satanizm'i hala kedi, köpek kesmek sanan var. Küçükken bir laf duymuşlar, ne zaman satanistliğe gelse konu hep kedi, köpek kesen diyorlar. Antik Satanizm, Modern Satanizm bunları biraz araştırsınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…