Satanpazar.com güvenli midir?

ᴇʟ-ᴄʜɪ

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğvenci

Bu ürünü çok ucuza buldum fakat dolandırıcı olma ihtimali beni korkutuyor. Bu siteden önceden alışveriş yapmış birisi varsa deneyimlerini aktarırsa bende bilgi sahibi olurum. Ona göre alışveriş yaparım.

Bilindik siteler harici internet alışverişi yapmıyorum. Satıcı firma GittiGidiyor, N11, HepsiBurada gibi online satış sitelerinde ilan açarsa alınabilir ancak.

Bilindik siteler harici internet alışverişi yapmıyorum. Satıcı firma Gittigidiyor, N11, Hepsiburada gibi Online satış sitelerinde ilan açarsa alınabilir ancak.

Zaten siteyi nasıl bulduğumu bende bilmiyorum. Google'ye yazıyorum güvenli midir diye hiçbir sonuç çıkmıyor. Bende mecburen konu açmak zorunda kaldım. Muhtemelen bu siteyi bulan nadir kişilerdenim.

Ben almazdım şahsen. İsimleri duyulmamış, bilindik olmayan sitelerden alışveriş yapmam. İncehesap, Sinerji, QP, İnventus, İtopya, Teknobiyotik, Vatan, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi sitelerden alırsanız sizin için daha iyi olur. Teknik destek almak isterseniz en azından karşınız da muhatap bulursunuz.

Daha satıcının adında hayır yok. En iyisi girişmeyin.

Bu ürünü çok ucuza buldum fakat dolandırıcı olma ihtimali beni korkutuyor. Bu siteden önceden alışveriş yapmış birisi varsa deneyimlerini aktarırsa bende bilgi sahibi olurum. Ona göre alışveriş yaparım.

Oradan alacağına bu sitede 1.539 TL aralarında 139 TL fark var riske girme sonra uğraşır durursun. Eğer ucuz arıyorsan 2.el bak daha uygun fiyata alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı