SATELLITE A300-20P PC'ye SSD Takmak

alikorkmaz40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki aletin sabit diskinin yerine bir ssd takarsam Adobe CS6 gibi uygulamaları yükleyebilir miyim? Verim alır mıyım ? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Saygılar.

Satellite A300-20P - Toshiba

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ne işlemci ne de grafik kartı.
Programı şimdi kurup kullanabiliyorsan o zaman da kurarsın, tersi de geçerli.
SSD yükleme ve erişim sürelerini kısaltır.

Teşekkürler. Adobe CS5 yüklü. Ssd takilsa taktigimiza deger mi. Makine performansi ne derece artar onu kestiremiyorum. Saygilar.

SSD sistemin açılma kapanma, bir dosyaya daha hızlı erişme ya da kayıt durumunda anlamlı olur. Programı kullanırken sıkıntıyı işlemci mi ekran kartı mı yapıyora cevap vermen gerek. İşlemciyse upgrade yapabilirsin, ekran kartıysa yapacak birşey yok.

Photoshop CS5 sistem gereksinimleri

Windows
  • Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
  • Microsoft® Windows® XP Service Pack 3; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise Service Pack 1 (Service Pack 2 önerilir) ya da Windows 7
  • 1 GB RAM
  • Yükleme için 1 GB kullanılabilir sabit disk alanı; yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash tabanlı depolama aygıtlarına yüklenemez)
  • 1024 x 768 ekran (1280 x 800 önerilir) ile uygun donanım hızlandırmalı OpenGL grafik bağdaştırıcısı, 16 bit renk ve 256 MB VRAM
  • Bazı GPU hızlandırmalı özellikler Shader Model 3.0 ve OpenGL 2.0 için grafik desteği gerektirir
  • DVD-ROM sürücüsü
  • Multimedya özellikleri için QuickTime 7.6.2 yazılımı gerekir
  • Çevrimiçi hizmetler için geniş bant İnternet bağlantısı gerekir*

Teşekkürler sayın hocam. Şu anda XP + CS5 mevcut. SSD ile windows 7 + CS6 olabilir mi diye danışmak istedim. Performans farkını alabikir miyim diye düşünüyorum. Malum fiyatları biliyorsunuz. Elimdeki makineyi guncel program ve isletim sistemi ile kullanmak istiyorum. Saygılar.

Ssd yi Notebook'a takarken herhangi bir aparat gerekli mi. ? Takılı olan HDD söküp yerine takabilir miyiz. ? Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…