V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 SSD veya HDD modeli Kingston 120GB HyperX Fury Merhaba eski laptopuma SSD takviyesi yapacaktım kendi kasamdaki SSD ile uyumluluğunu test ettim fakat bir türlü görüntü gelmedi sebebi nedir? Laptop bu Satellite C55-A-157 - Dynabook Takacağım SSD bu Kingston 120GB HyperX Fury 3D SSD KC-S44120-6F SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Uymama sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2023
Merhaba eski laptopuma SSD takviyesi yapacaktım kendi kasamdaki SSD ile uyumluluğunu test ettim fakat bir türlü görüntü gelmedi sebebi nedir? Laptop bu Satellite C55-A-157 - Dynabook Takacağım SSD bu Kingston 120GB HyperX Fury 3D SSD KC-S44120-6F SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Uymama sebebi nedir?
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mart 2023 #2 BIOS'tan 1'nci öncelik olarak İşletim Sisteminin kurulu olduğu SSD'yi seçin tabii kullandığınız SSD'nin yanına artı olarak koyduysanız.
BIOS'tan 1'nci öncelik olarak İşletim Sisteminin kurulu olduğu SSD'yi seçin tabii kullandığınız SSD'nin yanına artı olarak koyduysanız.
V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 Will Bettelheim dedi: BIOS'tan 1'nci öncelik olarak işletim sisteminin kurulu olduğu SSD'yi seçin tabii kullandığınız SSD'nin yanına artı olarak koyduysanız. Genişletmek için tıkla... Yok laptopta HDD takılı idi çıkarıp SSD taktım sonra başlat a bastım görüntü gelmedi.
Will Bettelheim dedi: BIOS'tan 1'nci öncelik olarak işletim sisteminin kurulu olduğu SSD'yi seçin tabii kullandığınız SSD'nin yanına artı olarak koyduysanız. Genişletmek için tıkla... Yok laptopta HDD takılı idi çıkarıp SSD taktım sonra başlat a bastım görüntü gelmedi.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mart 2023 #4 Ventum dedi: Yok laptopta HDD takılı idi çıkarıp SSD taktım sonra başlat a bastım görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... SSD'de İşletim sistemi kurulu olmadığı için görüntü gelmiyordur.
Ventum dedi: Yok laptopta HDD takılı idi çıkarıp SSD taktım sonra başlat a bastım görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... SSD'de İşletim sistemi kurulu olmadığı için görüntü gelmiyordur.
V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #5 Will Bettelheim dedi: SSD'de işletim sistemi kurulu olmadığı için görüntü gelmiyordur. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi de kuruluydu Windows 10 kasamda güncel kullandığım SSD'yi taktım direkt laptop dediğim gibi bu Satellite C55-A-157 - Dynabook desteklememe ihtimali var mı?
Will Bettelheim dedi: SSD'de işletim sistemi kurulu olmadığı için görüntü gelmiyordur. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi de kuruluydu Windows 10 kasamda güncel kullandığım SSD'yi taktım direkt laptop dediğim gibi bu Satellite C55-A-157 - Dynabook desteklememe ihtimali var mı?
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Mart 2023 #6 Uyumsuz olduğunu düşünmüyorum BIOS'tan baktınız mı sıralamaya ?
V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #7 Will Bettelheim dedi: Uyumsuz olduğunu düşünmüyorum BIOS'tan baktınız mı sıralamaya? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi laptopta tek bir disk takılı şu an sıralama yapacak bir şey yok. Will Bettelheim dedi: Uyumsuz olduğunu düşünmüyorum BIOS'tan baktınız mı sıralamaya? Genişletmek için tıkla... Bir de ekran da gelmiyor BIOS'a da giremiyorum taktiğim harici klavye de çalışmıyor.
Will Bettelheim dedi: Uyumsuz olduğunu düşünmüyorum BIOS'tan baktınız mı sıralamaya? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi laptopta tek bir disk takılı şu an sıralama yapacak bir şey yok. Will Bettelheim dedi: Uyumsuz olduğunu düşünmüyorum BIOS'tan baktınız mı sıralamaya? Genişletmek için tıkla... Bir de ekran da gelmiyor BIOS'a da giremiyorum taktiğim harici klavye de çalışmıyor.
T tekno61 Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #8 @Ventum şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?
V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #9 tekno61 dedi: @Ventum şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Eski taktığım SSD bozuktu fakat görüntü veriyordu eski bilgisayarımda farklı bir SSD ile denedim sorun çözüldü.
tekno61 dedi: @Ventum şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Eski taktığım SSD bozuktu fakat görüntü veriyordu eski bilgisayarımda farklı bir SSD ile denedim sorun çözüldü.