Satellite L50-B Takılma Sorunu

JessePinkman74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle bilgisayarımın bilgilerini paylaşayım.
  • MARKA : TOSHIBA
  • MODELL: SATELLITE L50-B
  • İŞLETİM SİSTEMİ : WİNDOWS 10 64 BIT
  • İŞLEMCİ : Intel(R) Core(TM) i5-5200 CPU @ 2.20 GHz (4 CPUs), ~2.2GHz
  • BELLEK : 8192MB RAM
Ve bilgisayarımda iki ekran kartı bulunuyor. Biri Intel HD Graphics 5500 ve diğeri de AMD RADEON R7 M260. Bilgisayarı hemen hemen 10 ay önce falan aldım. Bilgisayarın donanımı her ne kadar iyi gibi görünmese de oyunlarda gayet iyi performans alıyordum. Birkaç ay önce bir güncelleme oldu. Sanırım bu güncelleme ekran kartlarını da kapsıyordu. Güncellemeden sonra oyunlara girdiğimde anlık takılmalar olduğunu farkettim. Sonra bunun oyunlarda ilk efektler sırasında olduğunu anladım. Şu durumu size şöyle açıklayayım. Mesela Lol'e bağlandığım sırada önce ses geliyordu 1-2 saniye sonra oyuna geçiyordum. Sonra oyunda ilk yaptığım şeyler donarak oluyordu sonrasında normal. Mesela oyuna girdiğimde totem atıyorum. İlk totemi atarken saniyelik donma oluyor ve sonrasında totem attığımda sorun olmuyor. Ya da ilk yetenekleri attığımda sorun oluyor ama sonra sanki bilgisayar alışıyor da donmamaya başlıyor. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyordum. Fakat o güncelleme olduktan sonra olmaya başladı bu olaylar ve ben o güncellemeden sonra sistemi güncelleme öncesine geri yüklediğimde sorun ortadan kalkıyordu. Şuan da AMD ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum ve oyunlarda yeterli performansı alamıyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Sorun çözüldü.Yapılan güncellemeden sonra driver değiştirilmiş.Yeni driverları yükleyince sorun çözüldü.Konu kilit.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı