Satıcı mı yoksa marka mı şikayet edilmeli?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir mağazadan bir ürün aldım ürün sorunlu tüketici hakem heyetine alınan yer mi marka mi şikayet edilmeli? Ben markayı ettim ama satıcımı doğrusu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı zarar vermiş olabilir tam birşey diyemem

Ürünün ne olduğunu, markasını ve nereden aldığını yazman gerekli. Sen marka ile diretk muhatap değilsin şu an. Senin muhatabın satıcı. Satıcı öncelikli bir şikayet oluşturman daha doğru olur. Ama öncelikli olarak satıcı ile iletişime geçip durumu bildirdin mi? Yardımcı olmadılar mı?

Satıcı zarar vermiş olabilir tam birşey diyemem
Evshop mağazasından Onvo marka bir scooter aldım. 1 sene oldu sorunlar yaşıyorum ve onvonun kendi servisi de garantiye sokmuyor. Satıcı ile iletişime geçmedim direk THH ye Onvo hakkında şikayette bulundum hocam.

Tamam, sen şu an alım süreci ile değil garanti konusunda problem yaşıyorsun. Hizmet aldığın marka ve firma Onvo olduğu için Onvo'yu şikayet etmen gerekiyor.

Tamam, sen şu an alım süreci ile değil garanti konusunda problem yaşıyorsun. Hizmet aldığın marka ve firma Onvo olduğu için Onvo'yu şikayet etmen gerekiyor.
Karar benim lehime çıktı umarım arkadaşlar üstte dediğim gibi satın aldığım yeri değil de satın aldığım markayı şikayet ettiğim için sorun olmaz

Parayı bugün aldım arkadaşlar teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…