Satıcı önerisi ile bilgisayar toplamak pişmanlıktır

En üzüldüğüm kitle de şu Trendyol'daki hazır sistemleri alanlar. Onlar Mediamarkt'tan bile beter. Hele bir de GT 1030'lu sistemi 10.000TL'ye satmaya çalışan Vatan var. Gerçi Vatan son zamanlarda Technopat ile anlaşmalı veya tek başına iyi sistemler topluyor.

Hocam bana bir düşüğünü yaptılar, Valorant'ta en düşük ayarda 60 FPS gibi bir şey alıyorum ama PC 8500TL.

Ben 4000 TL'ye aldığım sistemde 170 FPS alıyorum sen bayağı kazık yemişsin hocam.

Trendyol'da sıkıntı platform değil, satıcı. Adamlar bir satıcıda ucuza satılan ürünü sorunsuz diye pahalıyo satıyor, aslında gönderdiği sıkıntılı.

Vatan çok "harika" bir platform ))))
İnsanlara %30 daha pahalı satıp garantisini bile karşılamayan bir platform mükemmel değil mi?
Ortaokulu bitirmemiş bir vatandaşın daha iyi bir sistem bulabileceğine yemin edebilirim.

Ben 4000 TL'ye aldığım sistemde 170 FPS alıyorum sen bayağı kazık yemişsin hocam.
Tahta kazığı geçer bu, insan boyutunda titanyum kaplama metal kazık gibi bir şey, satıcının verdiği işlemci öyle bir işlemci ki, hem eski, hem pahalı hemde o kadar kötü ki satıcının yorumu sadece " minecraft açabilir" di. Allahtan bunu verdi kendi seçtiği minecraft bile açmıyordu.
Ram ilk 2gb vermişti, sonra babam daha *ucuz* (ALTINI ÇİZİYORUM, UCUZ.) diye 8gb aldı. Komik geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…