Satıcısı amazon.com.tr olan ASRock X870 Steel Legend yerine ASRock X870 Pro RS geldi

0clutch

Hectopat
Selam, 21 Mart 2025 tarihinde Amazon üzerinden amazon.com.tr satıcılı ASRock X870 Steel Legend Wi-Fi anakartını satın aldım. İndirimdeydi 11 küsur bin TL gibi bir fiyata, piyasada ise 17K civarına satılıyordu direkt satın aldım. 23 Mart 2025 pazar günü kargom geldi, kutudan ASRock X870 Pro RS Wi-Fi modeli anakart çıktı. Zaten satış fiyatı 11-12K arasında. Kısaca amazon.com.tr tarafından kandırıldım.
Bugün Amazon destekten değişim talep ettim, sadece iade edebileceklerini söylediler fakat ben satın aldığım model anakartı istiyorum ve değişim seçenekleri olmadığını söylüyorlar inatla. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-03-24 at 10.30.22.png
    Screenshot 2025-03-24 at 10.30.22.png
    152,3 KB · Görüntüleme: 53
  • WhatsApp Image 2025-03-23 at 12.40.01.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-23 at 12.40.01.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot 2025-03-24 at 10.08.55.png
    Screenshot 2025-03-24 at 10.08.55.png
    459,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot 2025-03-24 at 10.09.00.png
    Screenshot 2025-03-24 at 10.09.00.png
    404,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 21 Mart 2025 tarihinde Amazon üzerinden amazon.com.tr satıcılı ASRock X870 Steel Legend Wi-Fi anakartını satın aldım. İndirimdeydi 11 küsur bin TL gibi bir fiyata, piyasada ise 17k civarına satılıyordu direkt satın aldım. 23 Mart 2025 pazar günü kargom geldi, kutudan ASRock X870 Pro RS Wi-Fi modeli anakart çıktı. Zaten satış fiyatı 11-12K arasında. Kısaca amazon.com.tr tarafından kandırıldım.
Bugün Amazon destekten değişim talep ettim, sadece iade edebileceklerini söylediler fakat ben satın aldığım model anakartı istiyorum ve değişim seçenekleri olmadığını söylüyorlar inatla. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Konuyla alakasız ama ne kadar gümrük vergisi ödediniz ürün 30 euro sınırı üstünde.

Hocam ellerinde yoksa sanırım iade tek seçenek.
Selam, 21 Mart 2025 tarihinde Amazon üzerinden amazon.com.tr satıcılı ASRock X870 Steel Legend Wi-Fi anakartını satın aldım. İndirimdeydi 11 küsur bin TL gibi bir fiyata, piyasada ise 17K civarına satılıyordu direkt satın aldım. 23 Mart 2025 pazar günü kargom geldi, kutudan ASRock X870 Pro RS Wi-Fi modeli anakart çıktı. Zaten satış fiyatı 11-12K arasında. Kısaca amazon.com.tr tarafından kandırıldım.

Bunun sorumlusu boğaziçi bilişim gibi geldi bana. Onlar gönderiyor asrock anakartları.

Hocam ellerinde yoksa sanırım iade tek seçenek.

Bunun sorumlusu boğaziçi bilişim gibi geldi bana. Onlar gönderiyor asrock anakartları.
hocam iade garantim var zaten 1 ay tipini beğenmedim diye de edebiliyorum da yani son 5 stok vardı mesela alan 5 arkadaşa da mı bu gitti acaba bir de ben çok ilgilenmedim aldım anakartı sistemi bayramdan sonra kuracağım arkadaşım aynısından almak istediği için olaya bu sabah uyandım, ürünümü almanın yasal bi yolu var mı merak ettim

hocam iade garantim var zaten 1 ay tipini beğenmedim diye de edebiliyorum da yani son 5 stok vardı mesela alan 5 arkadaşa da mı bu gitti acaba bir de ben çok ilgilenmedim aldım anakartı sistemi bayramdan sonra kuracağım arkadaşım aynısından almak istediği için olaya bu sabah uyandım, ürünümü almanın yasal bi yolu var mı merak ettim
Hocam yanlış anlama tavsiye amaçlı sadece, bence bu anakartın fiyatı da güzel kalsın. A620m pro rs kullanıyorum bende mükemmel her anlamda. Normalde senin aldığın paraya b850 falan var diye biliyorum. Kalsın kullan bence üzmez asla.

Hocam yanlış anlama tavsiye amaçlı sadece, bence bu anakartın fiyatı da güzel kalsın. A620m pro rs kullanıyorum bende mükemmel her anlamda. Normalde senin aldığın paraya b850 falan var diye biliyorum. Kalsın kullan bence üzmez asla.
yok canım sağol, kala da bilir zaten dert değil adamlar yanlış yönlendirme yapmış bilgisi olan varsa hakkımı aramak isterim dedim sadece.

Depoda barkod hatası oldu muhtemelen. Amazon tarafından kandırılmadınız. Bu tarz şeyler olabiliyor. Daha önce ben de yaşadım.

Fiyat farkı kuponu talep edin müşteri hizmetlerinden. Olmaz ise THH'ye başvurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı