Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 5 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar anakartımı satacağım ama nasıl verebilirim? Elimde kendi kutusu yok normal elden mi vermeliyim?
Arkadaşlar anakartımı satacağım ama nasıl verebilirim? Elimde kendi kutusu yok normal elden mi vermeliyim?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 5 Temmuz 2021 #2 Uygun bir kutuya koyup verebilirsiniz.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 5 Temmuz 2021 #3 Bir ayakkabı kutusu üzerine bilgileri yazıp içine antistatik poşeti ve alt desteği (çıkan siyah şeyin adını unuttum) onla beraber koy. SATA kablosu gibi gereklileri koy sonra sat.
Bir ayakkabı kutusu üzerine bilgileri yazıp içine antistatik poşeti ve alt desteği (çıkan siyah şeyin adını unuttum) onla beraber koy. SATA kablosu gibi gereklileri koy sonra sat.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 5 Temmuz 2021 #4 Dışını şu patlayan plastik bulursanız sardıktan sonra poşete koyabilirsiniz. Ya da benim gibi kartona sarıp ondan sonra poşete atarsınız.
Dışını şu patlayan plastik bulursanız sardıktan sonra poşete koyabilirsiniz. Ya da benim gibi kartona sarıp ondan sonra poşete atarsınız.