Satılan bir şeye üzüntü duymak normal mi?

Emin Faruk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD
Merhaba. Bazen eskilere özlem duyuyorum ve sattığım bazı şeylerle olan güzel anılarımı düşündükçe hüzünleniyorum ister istemez. 1-1.5 yıl önce yıllarca kullandığım PS3'ümü satmıştım bisiklet almak için. İstemsizce hala hüzünleniyorum. O PS3'le arkadaşlarımla, babamla oynadığım oyunlar aklıma geliyor, GTA Online da geçirdiğim güzel zamanlar aklıma geliyor ister istemez hüzünleniyorum. Size de oluyor mu? Paylaşmak istedim.

Akülü arabam vardı ve artık büyüdüğümden dolayı satmıştık. Eskiden ona binip parkta turladığım anlar aklıma gelince üzülüyorum.

PS 2 mi satmıştık yıllarımı vermiştim ona ne Tekken 5 PES 2013-2015 oynardım bee.

Ben satmıyorum ev elektronik çöplüğüne döndü. Sırf satarsam üzülürüm diye tutuyorum 6 PC var elimde DDR400 serisinden DDR4 serisine kadar.

Ben satmıyorum ev elektronik çöplüğüne döndü. Sırf satarsam üzülürüm diye tutuyorum 6 PC var elimde DDR400 serisinden DDR4 serisine kadar.

Ben de öyle yapacağım sanırım. Saçma bir şekilde kafama takıyorum fazlaca. Bazen sattığım kişiye geri yazıp geri mi alsam falan diye düşünüyorum

Hayatta daha çok şey için üzüleceğimiz için ben takmıyorum. Üzülsem bile 1 haftaya gidiyor üzüntüsü.

Ben de öyle yapacağım sanırım. Saçma bir şekilde kafama takıyorum fazlaca. Bazen sattığım kişiye geri yazıp geri mi alsam falan diye düşünüyorum
En iyisi sadece 2 telefonumu satmıştım para lazım diye gözlerim hala onları arıyor ama bir daha başka bir şey satmadım ve elimde ddr2 asus laptop var Windows 8 kurdum hala kullanıyorum sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…