Steam Satılan çevrimdışı hesaplar nasıl çalışır?

Hocam siz anlamadınız sanki. 20 TL'ye satanlarda buradan alıyor. Burası tedarik sunucusu. Ucuza tedarik edip pahalıya satıyorlar. Hesapların gerçek sahipleri bu sunucudaki satan kişiler.
Hayır her satıcı aynı değil. Bazıları oyunu bir defaya mahsus kendisi alıyor ve hesabı onlarca kişiye satıyor. En azından kontrol tek elde.

Bu hesaplar zaten 1'den fazla kişiye satmak için.
Evet herkese satılıyor ama ben anlatamadım galiba. Benim alışveriş yaptığım satıcı oyunları kendisi satın alıyor ve hesaplara aile şifresi koyuyor. Bu şekilde hesapta kalıcılık sağlanıyor.
Ama o kadar ucuza satılan hesapların herhangi bir kontrolü ve uzun ömürlü olduğunu sanmıyorum.

Bu sunucu zaten alıcılar için değil satıcılar için. Emin olun buradan alacağınız hesap ile 20 TL verip alacağınız hesap aynı hesap. Hiçbir farkı yok.

Bu sunucu zaten alıcılar için değil satıcılar için. Emin olun buradan alacağınız hesap ile 20 TL verip alacağınız hesap aynı hesap. Hiçbir farkı yok.
Benim şuan oynadığım hesapta aldığım mağazanın adı eposta adresi ve kullanıcı adı olarak mağazanın adını içeriyor. Bu hesaplar kendi üstüne böyle kolay alınabiliyorsa neden oyunlara yüzlerce lira veriyorlar?

O zaman satan kişinin kendisi tedarikçidir. Mağaza adı nedir?

1. Steam Cloud'a kayıtlıysa karışır.
2. Hesabı çevrimdışına alırsanız oynayabilirsiniz.
3. Olmaz.
4. Olmaz.

Hocam hortlattığım için kusura bakmayın. Ben oyunu yükle tuşuna bastım ancak Cloud açık mı kapalı mı bakmadım. Yüklendikten sonra oyuna girmeden önce Cloud'u kapatsam sorun olur mu? Satıcı yüklemeden önce kapat demişti ama açmadan önce yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…