Satılan Discord sunucusu geri alınabilir mi?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Discord sunucusu almak istiyorum ama aklıma bir soru takıldı. Sunucuyu satan kişi destek yoluyla vs. sunucuyu geri alabilir mi?
Ek olarak bir sorum daha var. Sunucu geçmişini bilemeyeceğimiz için sunucuyu sattıktan sonra şikayet ile sunucuyu kapattırabilir mi?

Alamaz da kapatamaz da. Siz sadece sunucuyu size aktaracaklarına dair bir yazılı kanıt alın. O yeterli olaraktır. İleride şikayet vs durumu olursa tekrardan Discord yetkilileri ile iletişime geçersiniz.

Alamaz da kapatamaz da. Siz sadece sunucuyu size aktaracaklarına dair bir yazılı kanıt alın. O yeterli olaraktır. İleride şikayet vs durumu olursa tekrardan Discord yetkilileri ile iletişime geçersiniz.
Discord kullanım şartlarında sunucu alım satım yoktur, sunucuyu geri alıp alamayacağı veya kapatıp kapatamayacağı hakkında bir bilgim yok.

Discord kullanım şartlarında sunucu alım satım yoktur, sunucuyu geri alıp alamayacağı veya kapatıp kapatamayacağı hakkında bir bilgim yok.
Kullanım şartlarına uyan pek kimse yok, bu yüzden botlarında tutun üyelerine hatta emojilerine kadar her şeyi satın alıp satabiliyorlar. Bu yüzden sadece geri alınıp veya kapatılması hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…